Menu
Close
NL | FR | EN
Menu
NL | FR | EN

nieuws

‘DE INFILTRANT’ – Vanaf 5 februari op VTM

EEN OPLICHTER, DOOR DE FLIKKEN GEFLIKT

‘De Infiltrant’ is een nieuwe 8-delige reeks van VTM en Eyeworks, en is vanaf 5 februari elke maandag te volgen op VTM. De reeks is vrij geïnspireerd op waargebeurde feiten en drijft op drama, spanning, actie en een stevige portie humor.

Hij heeft al in de gevangenis gezeten voor fraude en valsheid in geschrifte en is vastberaden niet terug naar de cel te gaan. Maar stoppen met kleine criminaliteit? Neen, dat is oplichter Danny Desmedt nu ook weer niet van plan.

Joël Vanhoebrouck, die eerder al de hitseries De Bunker, Eigen Kweek en Dubbelleven maakte, neemt de regie voor zijn rekening. Het non-fictieboek ‘Alpha 20’ van Kris Daels, die jarenlang undercoveragent was, vormde de voedingsbodem voor het scenario dat Philippe De Schepper (Eigen Kweek, Dubbelleven) en Bas Adriaensen (Eigen Kweek, Vermist) schreven.

In de hoofdrollen vinden we Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt), Dirk Roofthooft (Freddy Bernaerts), Peter Van den Begin (Marc Potvin), Natali Broods (Karen Hofman) en Wouter Hendrickx (Lars). Andere rollen in De Infiltrant zijn voor onder andere Greet Verstraete, Barbara Sarafian, Oscar Willems, Joren Seldeslachts, Bert Huysentruyt, Günther Lesage, Flor Decleir, Reinhilde Decleir, An Miller, Nabil Mallat, Thomas Ryckewaert, Johan De Paepe en Evelien Van Hamme.

Lees meer over DE INFILTRANT