Menu
Close
NL | FR | EN
Menu
NL | FR | EN

nieuws

‘8ERAF!’ ontvangt 100.000ste bezoeker

IEEEEP! Vandaag mocht de bioscoopfilm van de jeugdreeks W817 – 8ERAF!  zijn 100.000ste bezoeker verwelkomen in Kinepolis Antwerpen. Niemand minder dan Britt Van Der Borght (Zoë) en Aron Wade (Akke) kwamen de bezoekers persoonlijk feliciteren!

Silke Crève (26 jaar) uit Putte-Kapellen en Björn Van Agtmael (30 jaar) uit Stabroek zijn de 100.000ste bezoeker(s) van 8ERAF!

Silke & Björn zijn elkaars beste vrienden en zien elkaar voor de eerste keer terug sinds 2 jaar door de Corona pandemie. Ze hadden tickets gekocht voor het fanevent maar konden er wegens omstandigheden toch niet bij zijn.

Silke & Björn zijn fans van het eerste uur en waren helemaal in de wolken door de persoonlijke verwelkoming van Britt & Aron vanavond in Kinepolis Antwerpen.

“8eraf!” is een productie van Eyeworks Film & TV Drama, in coproductie met MNM en Ketnet, met de steun van Screen Flanders, de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO Productions en Kinepolis.

De film is sinds 8 december 2021 in de Vlaamse filmzalen te zien en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).