Menu
Close
NL | FR | EN
Menu
NL | FR | EN

nieuws

ONTDEK DE TRAILER VAN ‘HET TWEEDE GELAAT’

Vanaf 25 oktober speelt ‘Het Tweede Gelaat’ de bioscoop en de trailer is inmiddels klaar.

Na ‘De Zaak Alzheimer’ en ‘Dossier K.’, is Het Tweede Gelaat het sluitstuk van een filmtrilogie gebaseerd op Jef Geeraerts’ ‘Vincke & Verstuyft’ reeks.  Voor deze verfilming van het boek ‘Double Face’ vinden we opnieuw Koen De Bouw en Werner De Smedt in de beide hoofdrollen.

‘Het Tweede Gelaat’ wordt geregisseerd door Jan Verheyen die eerder ook al ‘Dossier K.’ onder regie nam.  Het wordt zijn 14de film.  “‘Het Tweede Gelaat’ komt in oktober uit, 14 jaar na ‘De Zaak Alzheimer’ en 8 jaar na ‘Dossier K.’  Ik ben ontzettend trots op wat we hebben gerealiseerd en ik ben er van overtuigd dat de film de hoge verwachtingen van het publiek zal inlossen.  De trailer geeft alvast een stevig voorsmaakje.” aldus Jan Verheyen.

Naast Koen De Bouw en Werner De Smedt, neemt ook Greg Timmermans opnieuw zijn rol van inspecteur Cassier op.  Naast hen spelen Hendrik Aerts (‘Het Vonnis’), Jurgen Delnaet (‘Halfweg’, ‘Cordon 2’), Chris Van den Durpel (‘Vermist’, ‘Marina’), Hilde Heijnen en nieuwkomer Sofie Hoflack belangrijke rollen. Om de ensemblecast volledig te maken, zijn er eveneens rollen voor o.a. Jasmine Jaspers, Kadèr Gürbüz, Peter Thyssen, Michiel De Meyer, Marijke Pinoy, Kim Hertogs, Christel Domen, Julie Van Den Steen, Karel Vingerhoets, Sven De Ridder, Daan Hugaert en Erik Goris.